Gör det svårare för tjuven

Många inbrott under helgerna i Jönköpings Län.
Under jul- och nyårshelgen har det skett nitton villainbrott i länet. Gemensamt för samtliga av villainbrotten har varit att man har tagit sig in genom altan-, balkong- eller garagedörrar.
(Källa: JP 4 jan 2016)

Inbrottsskydd
Byt ut din gamla garageport till Teckentrups automatiska takskjutportar i stål. De är TÜV-godkända och ger större skydd mot tjuvar och obehörigt tillträde. Det är särskilt viktigt om värdeföremål förvaras i garaget eller om det finns en direkt ingång från garaget till bostaden. En inbrottstjuv vill framförallt komma in i ett garage så fort och så enkelt som möjligt och gamla portar gör det ofta alldeles för lätt för inbrottstjuven.

Teckentrups garageportar har intelligent portautomatik där koden ändras ständigt, precis som för bankärenden online. Det innebär ett extra inbrottsskydd.

Vad är TÜV?
Det är en tysk organisation och fungerar som en oberoende konsult som gör kvalitets- och produktionstester. TÜV har mycket stränga krav för att godkänna och har blivit en av de starkaste kvalitetsmärkningarna internationellt.

Stöld i garage